7/18/09

>_<

gue benar2 capek..

Xtau lah klu disebabkan paperwork yang x nampak kehabisannyer,..

atau lab yang terlampau tepu dengan manusia..

atau AGM biruni yg masih belum selesai..

atau disebabkan blood pressure ku yang agak rendah

sehingga menyebabkan diriku x dapat nak menanggung kepenatan. >_<

Ingat bile dah balik rumah smue akan kembali normal. Tapi sampai2 je bermulah symptom2 mual & sakit kepale. Tambah2 lagi kakak ku sorang tu bersin kiri kanan.

maka terdapatlah virus2 nya berterbangan. Harap2 tak higgap.

At least kat rumah nie laju sikit internetnye. Berbanding siput sedut kat kolej tu. Kadang pikir baik x payah. Celcom broadband pulak terpakse di put on hold memandang krisis kewangan yang melanda.

Cepatlah akhir July.. penuh sket bank akaun..

Isnin depan meeting BBQ night. Ntah ape yang patut diceritakan. Pagi tu lepas ke FBMK (jauh nyer.... >_<) mungkin boleh singgah g unit kaunseling cek klu cik akmillah sudah pulang dari holiday.. Klu sempat blh trus wat pertukaran tarikh, bak kate bapak.. Dengan gambar2 MIHAS yang belum print lagi.. seronok betul hidup ku ^_^

Sekarang ni tengah dengar lagu 'aku bukan pilihan hatimu' dah kali kelapan ulang.. Suare pasha sedap sgt kut.. mmg sedap pun..

2 comments:

Amirul Syafiq Mahadi said...

bday kite lame lagi ek...haha

Lt. Danny Rock said...

Fufu.. srnok eh blik tetiap mggu huu