9/8/09

Mengarut..

x tau ape nak tulis..

tp memandangkan ade 2 jam free duk kat kom lab ni x buat ape..
baik tulis sumthing jgk..

Saat2 ni lah kemalasan melanda. Skarang dah tidur awal.. Balik terawih semangat nak blaja nih.. ttb kecundang jgk atas katil. nota tak bace... assignment pun last minit baru nak cari bahan. Kadang masuk kelas pun macam blur semacam.

Asal ek? >_< nak kate asyik pk nak raye x jugak.. walaupun bj raye dah setel smue. Ke mungkin rase tersangat relaks sebab banyak spend time kat rumah 2 minggu nie.. maklum lah weekend3 hari 2 minggu straight. Kompem2 lah nak balik kan.. Lagi pun terawih kat rumah feel die jauh lg tenang dr kat kolej. Lagi2 buka kat rumah kan.. memang best ^_^ Cakap pasal buka, aritu buat buka beramai2 dgn kos mate. Makan bubur ayam mc-nisya..heheh. Kami ditugaskan buat air.. ulang alik lah g masak nak fill tong tu untuk 20+ orang.. nasib baik blackcurrent to sedap. ^_~ Makan atas lantai alas surat khabar je. Tp best je makan ramai2. And kitorang pun memmang kaki kamera so lepas makan mula lah posing x sihat masing2 dengan cover perut yang x brape nak kempis tu kan.. muwhahahha ^_^
Minggu ni dengar citer nak buat lagi.. BBQ style pulak.. yang penting bdk lelaki nak setelkan ayam. So relaks je lah.. hehehe


Muke2 kenyang


bersedian sebelum buka..

2 comments:

Amirul Syafiq Mahadi said...

pura xpose...
tapi bukak pose jgak...hahaha

Sofie Shah said...

mak ai..

susah tul nak bace entry nih! Maklum le, Along da lama tak duduk kolej. Tak pandai da nak sembang2 guna slang..

Feels like I'm on twitter! XD